Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och personalledare anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Planerare/materialförsörjning Storuman

Region Luleå omfattar Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands län och är organiserad i fyra distrikt. Vi söker nu en person för inköp, planering och beredning med placering i Storuman.

Logistiker/Inköpare

Region Sundsvall är organiserat i fem geografiska distrikt samt distrikt Industri och distrikt Trä. Till distrikt Industri söker vi nu en logistiker/inköpare med placering i Svenstavik.

Områdeschef Tranås

Region Växjö är organiserad i sex distrikt och till distrikt Höglandet söker vi en områdeschef med placering i Tranås.

Samordnare Arbetsmarknadstjänster Fagersta och Arboga

Samhall Region Linköping är organiserat i tre distrikt som finns i Östergötland, Örebro/Bergslagen samt Södermanland/Gotland. Vi söker nu två projektsamordnare inom Arbetsmarknadstjänster till distrikt Örebro/Bergslagen med placering i Fagersta och Arboga.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt