Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och personalledare anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Områdeschef till Syd Närke

Region Linköping är organiserat i tre distrikt. Distrikt Örebro/Bergslagen söker nu en områdeschef med placering i Örebro. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Områdeschef till Helsingborg

Region Malmö med verksamhet i Skåne och Blekinge är organiserad i fem distrikt och regionkontoret finns i Malmö. Till distrikt Helsingborg söker vi nu en områdeschef med placering i Helsingborg.

Vik planerare till Sundsvall

Region Sundsvall finns i Västernorrlands-, Jämtlands-, Gävleborgs-, och Dalarnas län och är organiserat i sju distrikt. Till distrikt Västernorrland söker vi nu en vikarierande planerare med placering i Sundsvall.

Områdeschef Städservice, Linköping

Region Linköping är organiserat i tre distrikt. Distrikt Östergötland söker nu en områdeschef med placering i Linköping. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Områdeschef Kontor och fastighetsservice, Linköping

Region Linköping är organiserat i tre distrikt. Distrikt Östergötland söker nu en områdeschef med placering i Linköping. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Regioncontroller Växjö

Region Växjö är organiserad i sex distrikt och till regionkontoret söker vi en regioncontroller med placering i Växjö.

Distriktschef Jönköping

Region Växjö är organiserad i sex distrikt och till distrikt Jönköping söker vi en distriktschef med placering i Jönköping.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt