Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och personalledare anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Affärschef tjänster Uppsala

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en affärschef för tjänster med placering i Uppsala. Distriktet har ca 500 anställda och uppdragen finns på flera orter i Uppsala län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Affärschef Uppsala

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en affärschef för bemannade lösningar med placering i Uppsala. Distriktet har ca 500 anställda och uppdragen finns på flera orter i Uppsala län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Distriktschef Uppsala

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en distriktschef med placering i Uppsala. Distriktet har ca 500 anställda och uppdragen finns på flera orter i Uppsala län. Tjänsten är direkt underställd MO Direktör.

Affärschef till Örebro

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Örebro/Bergslagen söker nu en affärschef med placering i Örebro. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.

Affärschef till Årsta/Västberga

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Stockholm Syd söker nu två affärschefer med placering i Årsta/Västberga. Distriktet har ca 1100 anställda och uppdragen finns runtom södra Stockholm. Tjänsten är direkt underställd distriktschef

Affärschef till Stockholm

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Stockholm Nord söker nu en affärschef med placering i Lunda. Distriktet har ca 1100 anställda och uppdragen finns runtom norra Stockholm. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Junior controller till Marknadsområde Mitt

Marknadsområde Mitt söker nu en controller med placering på huvudkontoret i Stockholm. Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt som sträcker sig från Värmland i väst till Stockholm i öst och har ca 7000 anställda. Tjänsten är direkt underställd MO-controller

Assistent till Samhall

Marknadsområde Mitt söker nu en assistent med placering på huvudkontoret i Stockholm. Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt som sträcker sig från Värmland i väst till Stockholm i öst och har ca 7000 anställda. Tjänsten är direkt underställd MO Direktör.

Områdeschef till Örebro

Region Mitt är organiserad i 8 distrikt. Distrikt Örebro/Bergslagen söker nu en områdeschef med placering i Örebro. Tjänsten är direkt underställd Affärschef.

Affärschef till Karlstad

Marknadsområde Mitt är organiserad i Värmlands distrikt. Distrikt Värmland söker nu två affärschefer med placering i Karlstad. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt