Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och områdeschefer anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Områdeschefer till Östergötland

Marknadsområde Mitt består av sju distrikt. Distrikt Östergötland söker nu två områdeschefer en med placering i Norrköping och en med placering i Linköping. Tjänsterna är direkt underställd Affärschef Städ.

Affärschef Tjänster Borlänge

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en affärschef Tjänster med placering i Borlänge. Distriktet har ca 800 anställda och uppdragen finns på flera orter i Dalarnas län. Tjänsten är direkt underställd Distriktschef.

Säljare till Luleå

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en säljare med placering i Luleå. Distriktet har ca 950 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Gruppchef Utvecklingsanställningar Oskarshamn

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Kalmar söker nu en gruppchef med placering i Oskarshamn. Tjänsten är underställd affärschef i distriktet.

Affärschef till Kalmar

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Kalmar söker nu en affärschef med placering i Kalmar. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.

Planerare Industri Kalix

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt samt affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Industri söker nu en planerare med placering i Kalix. Distriktet har ca 650 anställda och uppdragen finns på femton orter i Marknadsområdet. Tjänsten är direkt underställd produktionschefen i Kalix.

Vik omrodeschef Bemannade lösningar Avesta

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Dalarna söker nu en vik områdeschef Bemannade lösningar med placering i Avesta. Distriktet har ca 750 anställda och uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd Affärschef.

Områdeschefer till distrikt Södermanland/Gotland

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Södermanland/Gotland söker nu områdeschefer. Två med placering på Gotland och två med placering i Nyköping/Eskilstuna. Distriktet har ca 720 medarbetare och uppdragen finns på flera orter i distriktet. Tjänsten är direkt underställd Affärschef.

Områdeschef till Västerås

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Västerås söker nu en områdeschef. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Systemförvaltare till Örebro

Inom Samhalls IT-avdelning arbetar ett team om nio personer med förvaltning av applikationer. Samhall söker nu en systemförvaltare med placering i Örebro.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt