Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och områdeschefer anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

AMT- samordnare Malmö

Samhall är organiserad i tre marknadsområden. Marknadsområde Syd söker nu en AMT-samordnare med placering i Malmö. Tjänsten är direkt underställd AMT-chefen.

Gruppchef för UVA till Oskarshamn

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Kalmar söker nu en gruppchef UVA med placering i Oskarshamn. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Områdeschef till Karlskrona

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Blekinge söker nu en områdeschef med placering i Karlskrona.

Områdeschef till Stockholm Syd

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Stockholm Syd söker nu en områdeschef med placering i Stockholm Syd. Tjänsten är direkt underställd Affärschef.

Vikarierande områdeschef till Stockholm Syd

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Stockholm Syd söker nu en områdeschef med placering i Stockholm Syd. Tjänsten är direkt underställd Affärschef.

Områdeschef Tjänster Kiruna

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef Tjänster med placering i Kiruna. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Områdeschef Tjänster Pajala

Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef Tjänster med placering i Pajala. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd affärschef.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt