Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och personalledare anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Produktionsgruppchef Svenstavik

Region Sundsvall finns i Västernorrlands-, Jämtlands-, Gävleborgs-, och Dalarnas län och är organiserat i sju distrikt. Till distrikt Industri söker vi nu en produktionsgruppchef med placering i Svenstavik.

Storkundsäljare med placering i Umeå

Region Luleå omfattar Norrbotten, Västerbotten samt del av Västernorrlands län och är organiserad i fyra distrikt med en övergripande säljorganisation.

Områdeschef till region Stockholm

Region Stockholm är organiserad i sju distrikt med uppdrag inom städ, fastighet, bemannade lösningar och lager/logistik. Region Stockholm är inne i en mycket spännande utvecklingsfas och vi söker kontinuerligt duktiga områdeschefer.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt