Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och personalledare anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Områdeschef Lunda

Region Stockholm är organiserad i sju distrikt, och till distrikt Lunda söker vi en områdeschef med placering i Lunda. Distriktet har idag uppdrag inom bland annat städ, fastighet, bemannade lösningar och produktion.

Områdeschef till Gällivare

Region Luleå omfattar Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands län och är organiserad i fyra distrikt. Vi söker nu en områdeschef med placering i Gällivare.

Områdeschef Uppsala

Region Stockholm är organiserad i sju distrikt, och till distrikt Uppsala söker vi en områdeschef med placering i Uppsala. Distriktet har idag uppdrag inom bland annat städ, fastighet, bemannade lösningar och produktion.

Områdeschef Jönköping

Region Växjö är organiserad i sex distrikt och till distrikt Jönköping söker vi en områdeschef med placering i Jönköping.

Affärskoordinator Halmstad

Region Växjö består av sex distrikt och vi rekryterar nu en affärskoordinator till distrikt Halmstad.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt