Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och personalledare anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

Områdeschef Malmö

Region Malmö med verksamhet i Skåne och Blekinge är organiserad i fem distrikt och regionkontoret finns i Malmö. Till distrikt Malmö söker vi nu en områdeschef med placering i Malmö.

Planerare till Skellefteå Älvdal

Region Luleå omfattar Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands län och är organiserad i fyra distrikt. Vi söker nu en planerare till distrikt Skellefteå Älvdal med placering i Skellefteå.

Växjö söker fyra områdessäljare

Region Växjö är organiserat i sex distrikt. Till Regionen söker vi fyra områdessäljare till områdena Kalmar/Blå Kusten, Jönköping norr/Höglandet, Jönköping söder/Halmstad och Kronoberg. Vi söker säljare med fokus på lokal säljbearbetning för rekrytering och extern praktik.

Samordnare Arbetsmarknadstjänster, Växjö

Region Växjö består av sex distrikt och vi rekryterar nu en samordnare för Arbetsmarknadstjänster till distrikt Höglandet.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt