Jobba på Samhall

Möt utmaningen tillsammans med oss!

Samhall jobbar aktivt för personer med funktionsnedsättnings rätt till arbete. Vi individanpassar arbetsplatsen och arbetsuppgifterna och tillsammans med övriga personer i teamet format vi en gångbar och konkurrenskraftig arbetsgrupp. Stort fokus ligger på den personliga utvecklingen, motivationen och möjligheten till ett jobb utanför Samhall. Tillsammans strävar vi mot en öppen arbetsmarknad där allas kompetens tas tillvara.

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän och områdeschefer anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen beslutar vem som får jobb i Samhalls kärnuppdrag. Kriterierna är att personen har en funktionsnedsättning som innebär nedsatt arbetsförmåga och att alla andra alternativ är utredda. Läs mer om hur du kan få hjälp via Arbetsförmedlingen (pdf arbetsformedlingen.se).

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb för direkt anställning hos Samhall.

HR-generalist till Uppsala

Marknadsområde Mitt är organiserad i åtta distrikt. Distrikt Uppsala söker nu en vikarierande HR-generalist med placering i Uppsala. Distriktet har ca 500 anställda och uppdragen finns på flera orter i Uppsala län. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.

Gruppchef för UVA till Malmö

Marknadsområde Syd är organiserad i tretton distrikt. Distrikt Malmö söker nu en gruppchef UVA med placering i Malmö. Tjänsten är direkt underställd affärschefen.
Skriv ut
Bookmark and Share

Kontakt